Εκδηλώσεις - Βάπτιση / Γάμος

Μία Βάπτιση ή ένας Γάμος δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει μαγική απασχόληση των παιδιών & ψυχαγωγία. Σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους ψυχαγωγούμε τους μικρούς μας φίλους ώστε να είναι χαρούμενοι αλλά και οι Ενήλικες φίλοι μας να απολαύσουν την υπέροχη στιγμή.

Δεν μπορεί να λείπει από την Βάφτιση η ψυχαγωγία για τα παιδιά. Διαθέτουμε Κλόουν - Ανιματέρ - Ταχυδακτυλουργούς για την βάφτιση σας ή τον γάμο σας.

 

 

 Υπηρεσίες για Βάφτιση:

 • Κλόουν / Ανιματέρ :
  Οι κλόουν Ανιματέρ για την βάφτιση σας ειναι η καλύτερη λύση. Θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους με διαδραστικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, ζογκλερικά, Face painting και θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

 • Μεγαλοφιγούρες Μασκότ από παιδικούς ήρωες
  ( Μίκυ , Μίννι, Ντόναλτ,Ντέζυ, Paw Patrol κ.α. υποδέχονται τον κόσμο στο κέντρο μοιράζοντας μπομπονιέρες. και μπαλονοκατασκεύες.) 

 • Ταχυδακτυλουργός / Μάγος :
  Με το πρόγραμμα του μάγου στη Βάφτιση θα διασκεδάσουν και μικροί αλλά και ενήλικες. Ο Ταχυδακτυλουργός θα παρουσιάσει εντυπωσιακά μαγικά κόλπα που θα σας μείνουν αξέχαστα. 

 • Bubble Show / Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες :
  Ο εξειδικευμένος Ανιματέρ θα δημιουργήσει γιγάντιες σαπουνόφουσκες που θα αιωρούνται στον ουρανό και ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί σε ζωντανό παραμύθι. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν να τρέξουν να κυνηγήσουν τις φούσκες μέχρι τελικής πτώσης.

 • Στολισμός:
  Επίσης αναλαμβάνουμε τον στολισμό για βάφτιση με εντυπωσιακά Μπαλόνια! Στολίζουμε με μπαλονοκατασκευές όλους τους χώρους και την εκκλησία στη θεματολογία που επιθυμείτε.
   
 • Baby Car : Ενοικιαζόμενο Baby Car για την είσοδο του μωρού στο τραπέζι

 

Ταχυδακτυλουργός για Γάμους: 
Για γάμους προτείνουμε μια πρωτότυπη ιδέα που δεν έχετε ξαναζήσει. Ο μάγος στο Γάμο ξαφνιάζει τους καλεσμένους εμφανίζοντας τον γαμπρό ή την Νύφη μέσα από ένα φλεγόμενο κλουβί. Στη συνέχεια ψυχαγωγεί τους καλεσμένους με εντυπωσιακά μαγικά κόλπα επί σκηνής. Στο τέλος αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και να χορέψετε με την ησυχία σας.

 

 Επιλέξτε εσείς κάποιο από τα Ολοκληρωμένα πακέτα βάφτισης που σας ταιριάζει και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Σε εμάς επίσης θα βρείτε :