Ταχυδακτυλουργός / Μάγος LOUKOS για Παιδικά Πάρτυ

Photo 1625960471682Το κύριο συστατικό της επιτυχημένης συνταγής ώστε ένα Παιδικό πάρτυ να θεωρηθεί επιτυχημένο είναι ο Ταχυδακτυλουργός / Μάγος για παιδικά πάρτυ.

Ο Μάγος Loukos μετά την ανάδειξή του στο "ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ" και στην εκπομπή του "URI GELLER", έρχεται στο χώρο σας για να εντυπωσιάσει με τα Μαγικά του τεχνάσματα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τέχνη της μαγείας, αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει και να εντυπωσιάσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό! Οι παραστάσεις του απευθύνονται σε μεγάλο και σε μικρό κοινό για όλες τις ηλικίες.

Εκτός από τον Μάγο Λούκο συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Ταχυδακτυλουργούς και Comedy Magicians της Ελλάδας. H επιτυχία του Πάρτυ σας είναι σίγουρη με εναν Μάγο από την ομάδα μας!

Το καλύτερο δώρο για το παιδί σας και για τους καλεσμένους σας είναι μία διαδραστική παράσταση στην οποία συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι και ζουν το μυστήριο την μαγείας και των ταχυδακτυλουργικών από πολύ κοντά.

  • Φωτιές μεταμορφώνονται σε λουλούδια
  • Τραπέζια αιωρούνται
  • Αντικείμενα εμφανίζονται / εξαφανίζονται
  • Κέρματα εμφανίζονται από το πουθενά

και πολλά άλλα πάντα σε μια χιουμοριστική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μάγο Loukos 

 

Grand Levitation! Αιώρηση του εορτάζοντα! Εξτρα Υπηρεσία

BZ7A1767Μια μοναδική εμπειρία για το παιδάκι που έχει γενέθλια. Ο Μάγος Loukos για πρώτη φορά στην Ελλάδα μπορεί να κάνει το παιδάκι που έχει γενέθλια ή κάποιον καλεσμένο σας να αιωρείται πραγματικά στον αέρα. Είναι μια μοναδική ψευδαίσθηση που δεν θα πιστευετε στα μάτια σας. Μια εμπειρία και ένα θέαμα που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των καλεσμένων σας. Φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφίσετε το παιδάκι σας να πετάει κυριολεκτικά στον αέρα. Μπορεί να γίνει στους περισσότερους χώρους που γίνονται παιδικά πάρτυ! Ρωτήστε μας λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μαγικο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.  https://www.youtube.com/watch?v=Uh7dIyWBgEI ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Συνδιαστικά Πάκέτα για Πάρτυ:

  1. Παιδικό Πάρτυ 2 Ωρες - Ταχυδακτυλουργό & Κλόουν  
  2. Παιδικό Πάρτυ 1,30 Ωρα - Ταχυδακτυλουργός - Μασκότ - Μπαλονοκατασκευές
  3. Magic Karaoke 3 Ωρες 
  4. Πακέτο Βάφτισης 3 Ωρες

 

Το πρόγραμμα του Ταχυδακτυλουργού είναι κατάλληλο για πολλές περιστάσεις και προσαρμόζεται ανάλογα με το κοινό:

Magic Show για Παιδικά Πάρτυ
Magic Show για Βαφτίσεις - Γάμους
Magic Show για Εταιρικά Event
Magic Show για Νυχτερινά Μαγαζιά
Magic Show για Πάρτυ Ενηλίκων
Magic Show Για Promotion & Διαφημιστικά Event