Θέατρο Σκιών για Παιδικό Πάρτυ

Οι παραστάσεις του πολυαγαπημένου Καραγκιόζη έρχονται να προσφέρουν στους φίλους μας, γέλιο, χαρά & άφθονη ψυχαγωγία από το Θέατρο Σκιών Αντώνη Παντιώρα.

Η διαδραστική μας παράσταση για το παιδικό πάρτυ με θέμα το θέατρο σκιών περιλαμβάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

*Σκηνή καραγκιόζη για μεγάλες εκδηλώσεις  αλλά και για σπίτια
*Ηχητικό Εξοπλισμό
*Δεύτερο άτομο - Βοηθό 

**Ολες οι παραστάσεις περιλαμβάνουν θεματικό περιεχόμενο της επικαιρότητας και είναι παιδαγωγικές με πιστοποίηση από το υπουργείο.

- Παραστάσεις καραγκιόζη για Σχολεία 
- Παράσταση καραγκιόζη για Δήμους
- Παράστασεις για Παιδικά Πάρτυ

 

Η Παράσταση:

"Ο θρίαμβος του Καραγκιόζη"

Ο Καραγκιόζης, έχει ανοίξει έναν σύλλογο αγάπης και ειρήνης με σκοπό όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι αγαπημένα και μονιασμένα χωρίς δυστυχία,πόλεμο και φτώχεια. Ο Πασάς, μόλις μαθαίνει για τον σύλλογο του Καραγκιόζη έξω φρενών τον καταδιώκει για να τον κλείσει στην φυλακή, αλλά με τον βοήθεια του Μπάρμπα-Γιώργου και των παιδιών που συμμετέχουν ενεργά σε όλη την διάρκεια της παράστασης τα σχέδια του Πασά ανατρέπονται.

Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις φιγούρες και να μάθουν με λίγα λόγια την ιστορία του θεάτρου σκιών μέσα από μια σύντομη ιστορική αναδρομή του πολυαγαπημένου μας «εθνικού ήρωα».

 

Η Διάρκεια Παράστασης είναι 1 ώρα.

Είναι ένα διαδραστικό έργο , κατάλληλο για παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις.

Επίσης στο ρεπερτόριο του Αντώνη Παντιώρα συμπεριλαμβάνονται όλα σχεδόν τα έργα του καραγκιόζη από κωμωδίες μέχρι και ηρωικά έργα.

Το θέατρο σκιών προσφέρει τον καραγκιόζη για παιδικά πάρτυ & εκδηλώσεις, παιδικό πάρτυ με καραγκιοζοπαίχτες δημιουργίας του Αντώνη Παντιώρα