Εταιρικά Events

Εταιρικές Εκδηλώσεις – Events προσαρμοσμένα σε κάθε εποχή ή θέμα είναι η ειδικότητα μας. Αναλαμβάνουμε την διασκέδαση του προσωπικού με Μαγικά Happenings & στιγμές χαράς & χαλάρωσης.

Μετά από πολλές εταιρικές εκδηλώσεις, πλέον, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα καταφέρουμε τον κόσμο που θα συμμετάσχει να περάσει μία ευχάριστη Βραδιά.

Διαθέτουμε πρωτοποριακά Show και παραστάσεις για το πιο απαιτητικό κοινό. Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να οργανώσουμε θεματικά την εκδήλωσή σας.

Προτείνουμε:

  • Σόου με φωτιές (Fire Show) είναι ένα Show που κόβει την ανάσα. Ζογκλερικά και χορογραφίες με φλεγόμενα αντικείμενα.
  • Magic Show από καταξιωμένο Ταχυδακτυλουργό που θα εντυπωσιάσει και θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του ανεξήγητου
  • Χορευτικά - Ακροβατικά Show από επαγγελματίες χορεύτριες & Χορευτές

Εγκαίνια - Προώθηση Προιόντων

Στα εγκαίνια της επιχείρησής σας προτείνουμε έναν Μάγο ο οποίος στην είσοδο θα παρουσιάζει Μαγικά κόλπα (Close up) στον κάθε καλεσμένο ξεχωριστά από κοντινή απόσταση.

Ο Ταχυδακτυλουργός μπορεί επίσης να παρουσιάσει κάποιο Μαγικό κόλπο χρησιμοποιόντας το δικό σας προιόν.

Η προώθηση οποιουδήποτε προϊόντος με έναν ξεχωριστό και μαγικό τρόπο απευθυνόμενος σε όλο το αγοραστικό κοινό πάντα υπό την πολυετή εμπειρία στον χώρο του θεάματος.

Αποτέλεσμα η υλοποίηση κάθε ιδέας σας, καθώς και η πρόταση από την πλευρά μας για την προώθηση του προϊόντος σας!

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να υλοποιήσουμε κάθε ιδέα σας, οπως και να προτέινουμε τον ιδανικό τρόπο ώστε να προώθησουμε τα προιόντα σας με μαγικό τρόπο

Coca Cola, Public και πολλές ακόμα εταιρίες έχουν εμπιστευθεί στα χέρια μας στιγμές από βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.