Ναυαγοσώστης για Pool Party – Παιδικά Πάρτυ

Πολλά Παιδικά Πάρτυ πλέον γίνονται σε πισίνες και παραλίες. Τα παιδιά τρέχουν , κάνουν βουτιές , παίζουν στην πισίνα, πετάνε νερά.

Τώρα μπορείτε να οργανώσετε το τέλειο πάρτυ με απόλυτη ασφάλεια.

Σας προσφέρουμε έμπειρους ναυαγοσώστες με μεγάλη εμπειρία και πολλές διασώσεις για να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Ο ναυαγοσώστης σε ένα Pool Party είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των παιδιών. Οι ναυαγοσώστες που συνεργαζόμαστε έχουν νόμιμη άδεια από το Λιμεναρχείο και γνώσεις πρώτων βοηθειών. Είναι τα κατάλληλα άτομα για να έχουν τον έλεγχο της πισίνας, να προλάβουν τα πιθανά ατυχήματα και φυσικά να συντονίσουν τα παιδιά ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Είναι αυτοί που σε περίπτωση ατυχήματος ή πιθανού πνιγμού μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Κλείνοντας έναν ναυαγοσώστη στο πάρτυ σας θα υπάρχει έλεγχος και συντονισμός των παιδιών και οι γονείς θα είναι πλέον ξέγνοιαστοι.

 Στα Pool Party και Beach Party ο Ναυαγοσώστης είναι αναγκαίος. Εκτος από την Ασφάλεια του Πάρτυ σας προσφέρουμε και προγράμματα ψυχαγωγίας.

Προγράμματα Ψυχαγωγίας

.
Στη συνέχεια αφού φάνε τα παιδάκια θα αναλάβουμε την ψυχαγωγία τους με ένα από τα παρακάτω προγράμματα. Κάντε κλικ να διαβάσετε τι περιλαμβάνει η κάθε υπηρεσία: 

Κάντε το τέλειο Pool - Beach Party συνδιάζοντας μία από τις παρακάτω υπηρεσίες μας: 

 

 

παιδικά πάρτυ με ναυαγοσώστη είναι τα πάρτυ σε πισίνα, ο ναυαγοσώστης έρχεται σε παιδικά πάρτυ, pool party για παιδιά, παιδικό πάρτυ σε πισίνα, pool party με ναυαγοσώστη, pool party Για παιδιά, ναυαγοσώστης σε πισίνα, ναυαγοσώστης ανιματερ