Λίγα λόγια για τον Ιδρυτή

loukos poioieimaste
Ο Μάγος Loukos έρχεται στο χώρο σας για να εντυπωσιάσει με τα Μαγικά του τεχνάσματα.

Ο ταχυδακτυλουργός Loukos είναι ενεργός επαγγελματίας στον χώρο του θεάματος από το 2009. Η τέχνη της ταχυδακτυλουργίας τον κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά την επιτυχημένη συμμετοχή & διάκριση στο "ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ" και την εκπομπή του "URI GELLER" καθώς και από άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τέχνη της «μαγείας» και του θεάματος, αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει και να εντυπωσιάσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό!

Οι παραστάσεις του απευθύνονται σε κοινό αποτελούμενο από όλες τις ηλικίες.

Διαβάστε Περισσότερα


Λίγα λόγια για την Ομάδα μας

Η Loukos Events είναι εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας αποτελούμενη από έμπειρους καλλιτέχνες και συνεργάτες που ξεχωρίσανε ο καθένας στην τέχνη του.

Οι Βασικές αποτελούμενες Αρχές της εταιρίας μας είναι ο Σεβασμός - η Υπευθυνότητα και η Ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ολοι οι ψυχαγωγοί καλλιτέχνες που συνεργαζόμαστε είναι έμπειροι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο είδος τους.

 

Απευθυνθείτε σε εμάς για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα Παιδικά Πάρτυ, Εκδηλώσεις σε Σχολεία, Χριστουγεννιάτικες & Αποκριάτικες εκδηλώσεις, Γάμους - Βαφτίσεις, Εταιρικά Events, Δήμους, Θεματικά Πάρτυ και κάθε τύπου Εκδηλώσεις.

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του θεάματος, μας δίδαξε τον σεβασμό, την υπευθυνότητα και την αγάπη προς το παιδί με αποτέλεσμα να θεωρούμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε και να μετατρέψουμε την εκδήλωσή σας σε Μαγική.

Οι συνεργάτες μας θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν το πάρτυ σας ξεχωριστό!

Διαλέξτε όποια υπηρεσία από τις πολλές που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς: